Mika Tuovinen kansanlähetys

Tilaa Mika Tuovisen ystäväkirje

Missio ja passio ovat tärkeitä sanoja minulle.

Missio on tehtävämme ja passio kuvaa intohimoamme sen toteuttamisessa.

Molempia tarvitaan. Ilman passioita, Jumalan antaman mission toteuttaminen on kuin tervan juontia. Ja ilman missiota, selvää päämäärää ja suuntaa, innokkuudestakaan ei ole hyötyä.

Olen sydämeltäni ja kutsumukseltani lähetystyöntekijä. Nyt lähetysjärjestön johtajana huomaan lähetyskenttien haasteen lisäksi yhä selvemmin kotimaan herätys- ja evankelioimistyön tarpeellisuuden.Tätä on maassamme laiminlyöty!

Lähetystyö ja evankelioiminen

Omalta puoleltani teen parhaimpani, jotta lähetystyö ja evankelioiminen menestyisivät. Ne lähtevät Jumalan rakkaudesta ja kulkevat käsi kädessä katsoen samaan päämäärään: taivas on saatava täyteen!

Tähän liittyen olet tervetullut kirjoittamani kaikille tarkoitetun lähettäjäkirjeeni saajaksi! Se tulee sähköpostiisi ilmaiseksi. Jos jostain syystä, et enää halua sitä, voit jokaisen kirjeen alareunasta päättää kirjeen tulemisen klikkauksella. Sekä liittyminen että eroaminen on helppoa!

Innolla mukaan!

Uskon, että sinulla joka luet tätä, on toive ja rukous siitä, että Jumalan todellisuus näkyisi maassamme selvemmin. Jumalan kansana yhdessä toimien, toivoen ja rukoillen on hyvä mennä eteenpäin.

Liity lähettäjäkirjeen saajaksi tästä:

Terveisin,

Mika
lähetysjohtaja
Kansanlähetys


Jaa eteenpäin Facebookissa / Twitterissä / Google+ssa

Vastaa