Mika Tuovinen Kansanlähetys

Ai kuka tätä kirjoittaa?

Terve!

Todella kiva, että tulit tutustumaan!

Olen Suomen evankelisluterilaisen kirkon jäsen ja pappi. Olen ollut lähetystyössä Virossa ja Saksassa 1995-2010. Nyt tehtäväni on olla mukana maailmanlähetyksessä ja kansamme evankelioimisessa johtamalla Kansanlähetys -nimistä lähetysherätysliikettä.

Elämäni perusta on usko kolmiyhteiseen Jumalaan. Jeesus Kristus on Vapahtajani. Häntä haluan palvella ja tehdä hänen rakkauttaan tunnetuksi.

Raamattu on minulle rakas kirja, joka välittää Jumalan ilmoituksen. Raamattua kutsutaan armonvälineeksi, sillä sen sanoman kautta Jumala kutsuu ihmisiä uskomaan Jeesukseen. Raamattu kertoo myös, mitä Jumala odottaa kristityiltä.

Kristittyjen yhteys on ollut minulle tärkeää. Haluan rakastaa kaikkia kristittyjä kirkkokunnasta ja heidän mielipiteistään riippumatta. Jokainen Jeesuksen oma kuuluu Jumalan perheeseen. Perheessä kaikki eivät ole samanlaisia eikä kaikilla ole samanlaiset mielipiteet. Perhe kuitenkin yhdistää. Jos meillä on rauha Isän kanssa, miten voisimme olla sodassa siskojemme ja veljiemme kanssa.

Pyhä Henki tuo Jumalan todellisuuden elämääni. Pyhän Hengen kautta Jumalan rakkaus on vuodatettu sydämeeni (Room 5:5). Rukoukseni on, että Jumala täyttäisi minut jatkuvasti Pyhällä Hengellään ja Hengen hedelmä (Gal 5) ja Jumalan rakkaus saisi minussa ja minun kauttani enemmän tilaa. Myös armolahjat haluan virittää palavaksi.

Hengellinen johtajuus ja sananjulistus ei ole helppoa. Monenlaisten vaikeuksien keskellä jokainen johtaja tarvitsee tukea ja esirukousta. Myös minä. Tarvitsen myös niitä, jotka tulevat lähettäjäkseni. Minulla on tukirengas, joka rukoilee ja mahdollisuuksiensa mukaan tukee työtäni taloudellisesti.

Tule työhön mukaan!

Olet tervetullut tukijoukkoon, lähettäjäksi! Lähetän sinulle ilomielin kirjeeni, jossa kerron kuulumisia kotimaasta ja lähetysmaista. Saat kirjeeni ilmaiseksi. Voit liittyä kirjeen saajien joukkoon kirjoittamalla alla olevaan lomakkeeseen nimesi ja sähköpostiosoitteesi.

Rakkaudella

Mika Tuovinen

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Voit käyttää näitä HTML-tageja ja attribuutteja: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>