Täällä tavataan/Kutsu vierailulle

Tulen mielelläni palvelemaan seurakuntaasi, järjestöäsi tai vaikkapa puhujaksi kotiseuroihin. Voit ottaa minuun yhteyttä soittamalla, tekstiviestillä tai sähköpostitse. Olen luterilainen pappi, joka vieraanvaraisuuden hengessä vierailee myös palvelemassa toisten seurakuntien ja tunnustuskuntien parissa.

Sanan ja rukouksen illat

Mielelläni tulen erilaisiin iltoihin, joissa on musiikkia, opetusta ja rukouspalvelu. Itse en suostu laulamaan, mutta opetan ja puhun mielelläni sekä rukoilen mielelläni toisten puolesta. Rukouspalvelu voi sisältää esirukousta sairaiden puolesta, mutta myös muiden elämää hankaloittavien asioiden puolesta. Myös ihan ”pelkkä” siunaaminen on tärkeää.

Raamattuopetukset sekä muut puheet ja saarnat

Opetan mielelläni Raamattua. Voin tulla Raamattutapahtumiin, raamattutunteihin tai opetustapahtumiin puhumaan. Raamattuopetuksen lisäksi kristillisen uskon perusasioiden opettaminen maanläheisesti on minulle tärkeää.

Minua voi kutsua myös saarnaamaan jumalanpalveluksiin. Kirkollisia toimituksia en suorita.

Seurakuntatapahtumat ja missiot

Olen valmis auttamaan seurakuntatapahtumien ja missioiden järjestämisessä. Jos tällainen kiinnostaa, ota rohkeasti yhteyttä.

Ydinsanomani

Vierailuillani keskityn kristillisen uskon perusasioihin. Erityisesti nostan Jeesuksen Kristuksen ihmeellistä persoonaa ja hänen tekojaan meidän kaikkien puolesta. Haluan tehdä sen nöyrällä mutta rohkealla tavalla, samalla rukoilleen että sanoma synnyttäisi ja vahvistaisi uskoa.

Jumalan armo on minulle tärkeä teema, sillä elän siinä ja siitä jatkuvasti. Se muuttuu koko ajan tärkeämmäksi ja rakkaammaksi, kun elämän kokemus lisääntyy. Kuten Hilja Aaltosen runossa sanotaan: ”Ilman armoa jaksaisi en”. Haluan jakaa toisille sitä, mistä itse elän.

Kuuntelen mielelläni, mitkä ovat seurakunnan tai järjestön erityistarpeet, ja mihin suuntaan opetusta kuljetetaan. Tulen ennen kaikkea palvelijaksi ja palvelemaan.

Yhteystiedot

Pastori, evankelista Mika Tuovinen

mika.tuovinen@missioneurope.fi

puh. 044 5505899

TULEVIA VIERAILUJA

1.4. Alajärven ev.lut. seurakunta, saarna Tuomasmessussa kirkossa klo 18
2.4. Hämeenlinna, päiväpiiri, Kansanlähetys.
2.4. Tikkurila, Kylväjän nuorten aikuisten ilta.
4.4. Tampere, OPKOn ilta.
7.4. Savonlinna, Uuden elämän ilta.
8.4. Parikkala, Saari, Ystäväntupa.
8.4. Parikkala, Sanan ja rukouksen ilta.
9.4. Kitee, Sanan ja rukouksen ilta.
11.4. Kiihtelysvaara, Toivon ilta.
12.4. Nurmes, päiväseurat.
12.4. Kuhmo, Sanan ja rukouksen ilta.
13.4. Kajaani, Kansanlähetyskoti, iltapäivä.
14.4. Paltamo, saarna.
14.4. Kajaani, Kansanlähetyskoti, ilta.
15.4. Vaala, Raamattuilta.
16.4. Puolanka, seurat.
21.4. Kauniainen, OPKOn ystävät.
24.4. Lohja, Sanan ja rukouksen ilta.