Missio & Passio

Missio ja passio ovat tärkeitä sanoja minulle.

Missio on tehtävämme ja passio kuvaa intohimoamme sen toteuttamisessa.

Molempia tarvitaan. Ilman passioita, Jumalan antaman mission toteuttaminen on kuin tervan juontia. Ja ilman missiota, selvää päämäärää ja suuntaa, innokkuudestakaan ei ole hyötyä.

Olen sydämeltäni ja kutsumukseltani lähetystyöntekijä, evankelista ja paimen. Nyt lähetysjärjestön johtajana huomaan lähetyskenttien haasteen lisäksi yhä selvemmin kotimaan herätys- ja evankelioimistyön tarpeellisuuden. Tätä on maassamme laiminlyöty!

Lähetystyö ja evankelioiminen

Omalta puoleltani teen parhaimpani, jotta lähetystyö ja evankelioiminen menestyisivät. Ne lähtevät Jumalan rakkaudesta ja kulkevat käsi kädessä katsoen samaan päämäärään: taivas on saatava täyteen!

Koen tarvitsevani omaan tehtävääni tukea ja esirukousapua. Myös taloudellinen tuki on tärkeää. Siksi minulla on lähettäjäpiiri, jolle kirjoitan säännöllisesti.

Tähän liittyen olet tervetullut kirjoittamani kaikille tarkoitetun lähettäjäkirjeeni saajaksi! Se tulee postilaatikkoosi tai sähköpostiisi ilmaiseksi. Jos jostain syystä, et enää jostain syystä halua sitä, voit perua kirjeen tulon. Sekä liittyminen että eroaminen on helppoa!

Innolla mukaan!

Uskon, että sinulla joka luet tätä, on toive ja rukous siitä, että Jumalan todellisuus näkyisi maassamme selvemmin. En ole lopettanut rukousta ja menettänyt näkyä herätyksestä maassamme. Jumalan kansana yhdessä toimien, toivoen ja rukoillen on hyvä mennä eteenpäin tulevaisuuteen. Tulee sitten mitä tahansa. Haluan olla sinun matkakumppanisi.

Tule mukaan ja liity lähettäjärenkaaseeni klikkaamalla tästä!

Mika Tuovinen kuva

Terveisin,

Mika Tuovinen
toiminnanjohtaja
Mission Europe