Tärkeää tietoa lähettipiiristäni

Olen vuoden 2021 alusta siirtynyt Mission Europe -järjestön johtajaksi. Samalla toimin hyvän sanoman julistajana, evankelistana, sekä opetan Raamattua seurakunnissa, kristillisissä järjestöissä, radiossa ja televisiossa. Unelmani on nähdä ja kokea taas herätyksen aika maassamme. Se on elämäntehtäväni eräs päämäärä.

Olen toiminut pappina lähetystyössä ja lähetysjärjestön johtajana. Nyt toimin Kalevi Lehtisen ja Markku Happosen perustaman Mission Europen toiminnanjohtajana.

Lähettäjä työtoverina

Mission Europen työntekijät eivät voi toteuttaa kutsumustaan yksin. Kullakin työntekijällä on lähettäjäpiiri, joka rukoilee, rahoittaa ja rohkaisee. Lähettäjät ovat läheisiä työtovereitani.

Kuka tahansa voi liittyä lähettäjäksi. Toimintatapasi voi olla rukous, varojen antaminen, rohkaisu, työnäyn levittäminen tai aivan jotain muuta. Kaikki perustuu vapaaehtoisuuteen.

Työtoverit kertovat

Mitä se edellyttää?

Jotkut epäröivät liittyä lähettäjäpiiriin, koska ajattelevat, että sitten on pakko antaa varoja. Ei ole pakko! Jotkut ovat kysyneet, kuinka paljon voin antaa. Tämä on ihan vapaaehtoista. Voin sanoa, että summat ovat viidestä eurosta kolminumeroisiin lukuihin. Mutta muista, että iloitsen kaikista lähettäjäpiiriläisistä. Tiedän, että moni tukee jo hengellistä työtä toisaalla.

Rukous on ehdottomasti tärkeää hengellisessä työssä, joka raivaa tietä hengelliseen työhön ja kannattelee työntekijöitä heidän taisteluissaan. Niitä taisteluja riittää! Jotkut laittavat myös rohkaisevia viestejä. Arvostan kaikkia lähettäjiäni, työtovereitani!

Puolison työ

Asun Etelä-Hämeen Ryttylässä. Vaimoni Anne on töissä Kansanlähetyksen keskustoimistolla ja myös osittain Lähi-Itään ja Pohjois-Afrikkaan ohjelmia lähettävän SAT-7 -kristillisen televisioaseman palveluksessa.

Tule rohkeasti mukaan!

Saat kuukausittain minulta postia joko sähköpostiisi tai kotiin kannettuna, valintasi mukaan. Suosittelen sähköpostivaihtoehtoa, mutta saat kirjeen myös postilaatikkoon. Voit liittyä lähettäjäpiiriin alla olevassa laatikossa tai olemalla yhteydessä minuun.

On ollut myös niitä, jotka eivät halua tulla lähettäjäksi, mutta haluavat tukea työtäni tai Mission Europen työtä. Se onnistuu seuraaavilla tiedoilla:

  • Saaja: Mission Europe Finland ry
  • Tilinumero: FI19 8000 1400 5633 43
  • Mikan viite: 8015

Tai voit lahjoittaa täällä.

Tästä pääset helposti lähettäjäpiiriini!

Täytä tietosi tähän niin pääset lähettäjäpiiriini mukaan. Olet tervetullut, ja olet rukousvastaus!

Olet tervetullut myös Mission Europen työn kirjeiden saajien joukkoon!
Jos haluat, voit antaa osoitteesi, vaikka tilaatkin kirjeen sähköpostitse. Voit saada minulta joskus postia.
Suosittelen kirjeen tilaamista sähköpostitse.