Kuka tätä kirjoittaa?

Kansanlähetys_Mika_Tuovinen_Kansanlähetyspäivät


Elämäni MISSIOSSA seuraavat asiat ovat tärkeitä:

*Usko kolmiyhteiseen Jumalaan. Jeesus Kristus on Vapahtajani. Palvelen häntä ja teen hänen rakkauttaan tunnetuksi.

*Raamattu on minulle rakas kirja, joka välittää Jumalan ilmoituksen. Se on armonväline, joka herättää uskon ja vahvistaa sitä.

*Kristittyjen yhteys on ollut minulle tärkeää. Sitoudun rakastamaan kaikkia kristittyjä kirkkokunnasta ja heidän mielipiteistään riippumatta. Jokainen Jeesuksen oma kuuluu Jumalan perheeseen. Perheessä kaikki eivät ole samanlaisia eikä kaikilla ole samanlaiset mielipiteet. Perhe kuitenkin yhdistää. Jos meillä on rauha Isän kanssa, miten voisimme olla sodassa siskojemme ja veljiemme kanssa.

*Ihmisten auttaminen Jeesuksen yhteyteen ja perille asti taivaaseen.

Kristittynä eläminen ei ole ajassamme helppoa. Myös johtajat tarvitsevat tukea ja esirukousta. Myös minä. Tässä ajassa on aivan uudenlaisia haasteita, joissa pitää olla kiinni sekä ajassa että Raamatussa. Minulla on tukirengas, joka rukoilee ja mahdollisuuksiensa mukaan tukee työtäni taloudellisesti.

Tule työhön mukaan!

Olet tervetullut tukijoukkoon, lähettäjäksi! Lähetän sinulle ilomielin kirjeeni, jossa kerron kuulumisia kotimaasta ja lähetysmaista. Saat kirjeeni ilmaiseksi.

Siirryin Kansanlähetyksen johtajan tehtävästä 1.1.2021 Mission Europe -lähetysjärjestön palvelukseen. Jos haluat olla tässä työssä lähettäjänä, löydät lisätietoja sivulta Mission Europe.

Rakkaudella

Mika Tuovinen

Yksi kommentti artikkeliin ”Kuka tätä kirjoittaa?”

  1. Olipa kiva tavata Himoksella jättimäisen jätskin kera. Siunausta elämääsi ja työhösi.

Kommentointi on suljettu.