Joitakin kesän 2015 tapahtumia

Katselin kalenteria ja muistelin mennyttä kesää, joka kyllä tänä vuonna jatkuu yli elokuun puolivälin erittäin kauniin ja lämpimänä. Tässä joitakin kesän 2015 tapahtumia:

  • 24.5. Pappisvihkimys Tampereella. Kansanlähetyksen palvelukseen vihittiin Sakari Kalliomaa, Toni Kokkonen ja Markus Korri. Siunausta tehtäviinne!
  • 30.5.-4.6. European Leadership Forum Puolassa. Osallistuin evankelikaalisten kristittyjen foorumiin, jossa monet nimekkkäät teologit pitivät luentojaan, muun muassa Wayne Grudem, Ajith Fernando, Michael Oh, Scott Moreau ja Leif Nummela!
  • 7.6. Kansanlähetyksen kolmen uuden lähetystyöntekijän tehtävään siunaaminen Hausjärven kirkossa. Olkaa siunattuja kutsumusta toteuttaessanne. Veisasimme: Maan ääriin asti, Herra / vie valtakuntasi, / sytytä Hengen liekki / kansoille valoksi. / Työvoimaa uutta kutsu / viljaasi korjaamaan / ja kaikki kansat voita / sinua seuraamaan.
  • 3.-5.7. Turun Kansanlähetyspäivät Messukeskuksessa. Taas hyvät KL-Päivät! Ensi vuonna sitten Ryttylässä! Pidin muuten puheet evankeliumista lähetystyössämme ja ajankohtaiskatsaus.
  • 26.7. Päijälän rukoushuone. Olin mukana yli satavuotiaan rukoushuoneen kesäjuhlassa Kuhmoisissa. Päivää piristi ystävien näkeminen sekä tapaaminen virolaisen piispa Joel Luhametsin kanssa.
  • 31.7.-2.8. Kokkola-aktio telttakokoussarja. Ei voi mitään, mutta rakastan telttakokousten tunnelmaa.
  • 2.8. Nuorten Kesä. Ryttylässä on kesäisin erinomainen nuortentapahtuma. Ennen Nuorten kesää on Nuorten taide- ja toimintaleiri Life! Olin menossa mukana päätösjumalanpalveluksen liturgina.
  • 6.-9.8. Lähettien jatkokoulutus ja Lähettipäivät. Joukko Kansanlähetyksen entisiä ja nykyisiä lähetystyöntekijöitä tapasivat. Näillä päivillä nuoruuden unelmat elinaikaisesta lähetyskutsumuksesta nousevat esiin.
  • 17.-18.8. Evankelistojen yhteyspäivät Seinäjoella. Evankelioinnista kiinnostuneita kokoontui opiskelemaan ja rohkaisemaan toisiaan vuosittaiseen tapahtumaan. Ennen päiviä oli kahden tunnin Matti Kari –symposium, jossa muisteltiin Mattia, hänen työtään ja vaikutustaan. Olen kirjoittanut jutun Matti Karista.

Olen kiitollinen katsoessani taaksepäin! Kesällä oli monenlaista tapahtumaa. Aina jälkikäteen tulee miettineeksi, että kesälomalla olisi pitänyt levätä enemmän. Mutta kun on levoton sydän ja mieli, on mentävä.

Ole siunattu ja siunaukseksi!

Jätä kommentti