Kansanlähetyksen ja Kylväjän tukeminen

Kansanlähetys aloittaa muutosneuvottelut. Tuo viime viime viikon uutinen vavahdutti monella tavalla. Olenhan itsekin johtanut tällaisia muutosneuvotteluja, silloin yhteistoimintaneuvotteluja (yt-neuvottelut).

Tänään luin Lähetysyhdistys Kylväjän lehdestä heidän talousahdingostaan. Sekin meni tunteisiin.

Arvostan suuresti Kansanlähetyksen ja Kylväjän sekä toistenkin lähetysjärjestöjen työtä. Järjestöillä on halu tehdä suurella sydämellä ja laajasti evankeliumin työtä, sillä maailman tarpeet ovat suuret.

Viimeisen puolentoista vuoden aikana lähetystyö ja hengellinen työ kotimaassa on kallistunut ennätysvauhdilla. Erityisesti järjestöt, joilla on paljon työntekijöitä tuntevat kassassa palkkojen nousun. Lähetystyössäkin asumisen ja työn kulut ovat nousseet. Samaan aikaan seurakuntien antamat lähetysmäärärahat ja yksittäisten ihmisten antamat lahjoitukset ovat vähentyneet.

Kylväjän lähetysjohtaja Jukka Kääriäinen kirjoitti:

Lähetystyön tukeminen

Kansanlähetyksen lähetysjohtaja Daniel Nummela ja hallintojohtaja Samuli Virtanen vetosivat jo kesällä aiemmin lahjoittamisen puolesta. Samuli kirjoitti näin:

Kansanlähetyksen lähetystyö

Voisitko sinä tukea näiden järjestöjen työtä esimerkiksi lahjoittamalla yhden kerran tai ryhtymällä kuukausilahjoittajaksi? Löytäisitkö itsellesi sopivan henkilön, ketä ryhdyt tukemaan rukouksin ja taloudellisesti. Täältä voit löytää sopivan henkilön:

Apostoli Paavali kirjoitti: ”Jos yksi jäsen kärsii, kärsivät kaikki muutkin jäsenet, ja jos yksi jäsen saa osakseen kunniaa, iloitsevat kaikki muutkin sen kanssa.” (1. Kor. 12:26). 

”Jos yksi jäsen kärsii, kärsivät kaikki muutkin jäsenet, ja jos yksi jäsen saa osakseen kunniaa, iloitsevat kaikki muutkin sen kanssa.” (1. Kor. 12:26).

Moni kristitty on pohtinut, mitä voisi tehdä evankeliumin hyväksi. Moni on myös kokenut sisäistä kehotusta ryhtyä tukemaan lähetysjärjestöjä. Ehkä tässä olisi nyt tukemisen aloittamisen mahdollisuus.

Tässä mainitsin kaksi lähetysjärjestöä. Niitä on muitakin, ja haluan toki kehottaa niidenkin tukemiseen.

Miksi kehotan tukemaan sisarjärjestöjä?

Tuon edellä olevan apostoli Paavalin sanoman tähden. Ja siksi, että haluan palvella sydämestäni Jumalan seurakuntaa ja sen työntekijöitä. Myös Kansanlähetystä ja Kylväjää.

Moni kokee antamisen suureksi etuoikeudeksi ja lahjaksi. Evankelista Kalevi Lehtinen kertoi, että hän kävi vanhainkodissa tapaamassa pitkäaikaista lähettäjäänsä. Kalevi ajatteli, että tuo on jo tehtävänsä lähettäjänä suorittanut. Kun Kalevi sanoi lähettäjälle, että hän on jo uskollisesti hoitanut oman tehtävänsä eikä hänen tarvitse enää antaa varoistaan, vanhainkodin asukas suuttui ja sanoi: Älä sinä Kalevi ota minulta pois tätä tehtävää ja siunausta!

TÄTÄ SAA JAKAA

FACEBOOK – TWITTER – LINKEDIN

Jätä kommentti