Kansanlähetyksen joulukeräys

Kansanlähetyksen joulukeräyksen neljä kysymystä pysäyttivät. Ne kertovat siitä todellisuudesta, jonka parissa Kansanlähetyksen työntekijät toimivat. Tämänkin joulun aikana.

  • Kuka lohduttaa äitiä, joka kreikkalaiselle saarelle rantautuessaan joutui veden varaan ja pystyi pelastamaan lapsistaan vain toisen?
  • Mistä löytää tukea pariskunta Lontoossa, kun perheen nuoriso karkasi kotoa ja liittyi ISIS-joukkoihin?
  • Kuka auttaa naista, jonka toive paremmasta elämästä hautautui kyproslaisen bordellin lukkojen taakse?
  • Mistä saa kristinuskon perusasioiden opetusta ihminen, jolla on vilpitön halu kääntyä Jeesuksen puoleen mutta ei juurikaan eurooppalaisten kielten taitoa?

Kansanlähetys on lähettänyt työntekijöitä maahanmuuttajien pariin Kreikkaan, Englantiin, Kyprokselle ja Saksaan. Maahanmuuttajatyössä kohdataan lähimmäisiä myös arjen rajuissa kysymyksissä, ja halutaan johtaa ihmisiä Jeesuksen tuntemiseen. Jumalalta jokainen saa parhaan lohdutuksen.

Lue lisää ja osallistu Kansanlähetyksen joulukeräykseen.

Share:

Author: Mika Tuovinen

Kirjoittaja on luterilaisen kirkon pappi, joka johtaa Kansanlähetystä. Sydämenasiana lähetystyö ja se, että tavallinen suomalainen voisi löytää uskon Jeesukseen elämän voimavaraksi ja pelastukseksi. Vuoden 2020 loppuun asti työpaikkani on Kansanlähetys. Voit käydä tutustumassa uuteen työpaikkaani Mission Europeen.

Vastaa