Matti Karin muistokonsertti – Valokuvia

Sydän on täynnä kiitosta ainutlaatuisesta muistokonsertista, joka järjestettiin evankelista Matti Karin kunniaksi. En ole ennen nähnyt, että kirkko on täynnä väkeä jo 20 minuuttia ennen tilaisuuden alkua. Matti Karin unelma toteutui: Seinäjoen Lakeuden Risti on täynnä väkeä sanankuulossa. Tässä muutama kuva muistokonsertista. Ajatuksiani Matti Karista löytyy bloggauksesta Matti Kari – Suuren sydämen mies.

Illan erinomainen vetäjä Suvi Lehtimäki

Muistokonsertti Suvi Lehtimäki
Tämän ikimuistoisen juhlan juonsi Etelä-Pohjanmaan Kansanlähetyksen juniorityöntekijä Suvi Lehtimäki. Hyvin vedetty vaikka Matin ystävänä ja työtoverina tehtävä oli raskas.

Alkulaulussa taivaallisiin


JJouppi Bänd lauloi alussa Tulkoon valtakuntasi, tapahtukoon tahtosi. Siinä oli taivaallista tunnelmaa. Loistava lupaus hyvästä konsertista. Tässä vain pieni 16 sekunnin välähdys.

Jukka Leppilampi

Mikko Leppilampi ja Kari Tapio
Jukka Leppilampi lauloi Juha Tapion kanssa Jumalan valtakunta tulee (kuvassa). Jukalla lauluina olivat myös Kysytkö palvelushintaa? ja Mitähän puuhaavat taivaassa nyt?

Juha Tapio

Juha Tapio Mitä silmät ei nää
Juha Tapio kertoi Matti Karin olleen hänelle tärkeä mahdollisuuksien antaja ja rohkaisija muusikkouran alussa. Juha lauloi muun muassa Mitä silmät ei nää ja Mä tykkään susta niin että halkeen.

Nina Åström

Nina Åström Anna sade Jumala
Nina Åström itketti ainakin yhtä etupenkkiläistä kun lauloi/rukoili Anna sade Jumala. Siinä rukous Suomelle!

Pekka Simojoki

Pekka Simojoki ja Jarkko Jouppi
Pekka aloitti laulamalla laulun, jossa isä odottaa tuhlaajapoikaa: ”Katsooko Hän vielä ikkunastaan vain nähdäkseen yhden eksyneen?” Näinhän myös evankelista Mattikin oli toivottamassa eksyneitä takaisin kotiin. Pekka lauloi myös juuri valmiiksi saamansa laulun, jossa oli Matin elämänviisautta: ”Käyköön miten käy, hyvin käy”. Laulujen lisäksi Pekka rukoili niin sanotun syntisen rukouksen, jolla halusi antaa mahdollisuuden kuulijalle astua sisään uskoon ja Jumalan valtakuntaan.

Anne Kari

Anne Karin puhe
Illan kohokohta oli Anne Karin puheenvuoro. Anne kertoi muun muassa, että hänen ja Matin kihlasormukseen oli kaiverrettu Joh 15:16-17: ”Te ette valinneet minua, vaan minä valitsin teidät ja asetin teidät, että te menisitte ja kantaisitte hedelmää ja että teidän hedelmänne pysyisi: että mitä ikinä te anotte Isältä minun nimessäni, hän sen teille antaisi. Sen käskyn minä teille annan, että rakastatte toisianne.” Kiitos Anne! Ole siunattu!

Esiintyjät kiittää

JJouppi band, Pekka Simojoki, Jukka Leppilampi, Nina Åström
Lopussa esiintyjät kiittivät kirkkokansaa. Heille oli etuoikeus olla mukana tässä konsertissa. Kuvassa JJouppi Band, Juha Tapio, Jukka Leppilampi, Nina Åström ja Pekka Simojoki.

Kirkkokansaa

Seinäjoen Lakeuden Risti
Lakeuden Ristin ovet avautuivat puoli tuntia ennen konsertin alkua. Kymmenessä minuutissa istumapaikat olivat täynnä. Sadat ihmiset seisoivat käytävillä ja kirkon takaosassa.

Herraa hyvää kiittäkää


Lopussa kirkkokansa ylisti Jumalaa virren 332 sanoin.Tässä ensimmäinen säkeistö.

Herraa hyvää kiittäkää,
iloiten ylistäkää,
luodut kaikki laulakaa
Luojan suurta kunniaa!

Jeesus elää!

Joka uskoo minuun se elää

Lakeuden Ristin kirkkotekstiilin muistutus: Jeesus elää!

”Minä olen ylösnousemus ja elämä; joka uskoo minuun, se elää, vaikka olisi kuollut”
-Jeesus, Johanneksen evankeliumi 11:25

”Koska minä elän, niin tekin saatte elää”
-Jeesus, Johanneksen evankeliumi 14:19

Kiitos Matti.

Yksi kommentti artikkeliin ”Matti Karin muistokonsertti – Valokuvia”

  1. Hei,
    kiitos hienosta bloggauksesta. Oli harmi etten päässyt mukaan tilaisuuteen mutta sitäkin kiitollisempi, että tilaisuus järjestettiin. Ilo nähdä, että tilaisuus oli menestys ja hyvin hoidettu. Hyvä kun Matille järjestettiin yhteinen muistohetki, sillä se helpottaa paljon suruprosessista toipumisessa.

    Vastaa

Jätä kommentti