Tehtäväni on valmistaa ihmisiä Jumalan kohtaamiseen

Astuin tänään uskomattoman hienoon kirkkoon. Virtain kirkko on rakennettu vuosina 1772 – 1774. Tähän hyvin hoidettuun kirkkoon oli etuoikeutettua tulla vierailevaksi saarnaajaksi Kansanlähetyksen kirkkopyhänä.

Tänään urut vaikeni. Pastorit ja kanttori lauloivat ja soittivat upeasti kirkon etuosassa. Ylevä tunne valtasi minutkin!

Saarnani (Joh. 8:46-59) ytimessä oli Jeesuksen sanat ”Joka on Jumalasta, kuulee mitä Jumala puhuu.”

Juutalaiset eivät kuulleet Jeesuksen puhumia Jumalan sanoja. He vääristelivät niitä, ja olivat valmiita jopa tappamaan sanantuojan, Jeesuksen.

Vahvista ääni toisen maailman

Tässä maailmassa on monenlaisia ääniä. Äänen kuulemisen merkitys nousee tärkeäksi kun ympärillä pimenee. Tärkeää on tunnistaa oikea ääni monen joukosta. Ja seurata sitä.

Jumalan äänen kuuleminen on ennen kaikkea Raamatun sanan kuulemista. Juuri siksi paholainen haluaa tuhota Raamatun arvovallan ja arvostuksen. Hän ei siedä Jumalan sanaa, koska sanassa on voima, joka paljastaa hänet ja hänen tekonsa.

Jumalan äänen kuulemisesta kertoo rakastettu virsi 600. ”Kun pahan valta kasvaa ympärillä, vahvista ääni toisen maailman.”

Tehtäväni on valmistaa ihmisiä Jumalan kohtaamiseen

Kirkon tehtävä on kertoa Jeesuksesta ja opettaa Jumalan sanaa. Oli hienoa vierailla Virroilla, kauniissa kirkossa, jossa sanaa on julistettu jo yli 200 vuoden ajan. Vuosiin mahtuu suuri määrä ikuisia sieluja tarinoineen. Monet ovat siirtyneet ikuisuuteen, ei kuitenkaan olemattomuuteen.

Halusin liittyä niiden sananjulistajien kuoroon, jotka vahvistavat tavallisen ihmisen luottamusta ja uskoa Jeesukseen. Siksi, että minä itse ja jokainen kuulijani olemme kerran Jumalan edessä. Saarnani ja elämäni tarkoitus on valmistaa ihmisiä tuota kohtaamista varten.

Kun uskon Herraan Jeesukseen, olen valmis.

Jätä kommentti