Jumalani avulla minä hyppään muurien yli (Ps 18:30) – Neljä vuotta Kansanlähetyksen johtajana

Tänään tulee 4 neljä vuotta siitä, kun aloitin Kansanlähetyksen johtajana. Ensin olin pari kuukautta lähetysjohtajan sijainen, sillä Timo Rämä siirtyi eläkkeelle vuodenvaiheessa.

Neljän vuoden aikana olen mennyt monenlaisten ilojen ja koettelemustenkin lävitse. Kyllähän ikä alkaa painaa, palaverikiintiö kasvaa, istumalihakset kehittyy, keho rapistuu ja lääkkeet lisääntyy. Mutta samalla kokemus ja ymmärrys kasvaa.

Näky on sama kuin nuorena. Suurin iloni on se, että saan kuulua Jumalan kansaan ja olen Jeesuksen sovitustyön tähden matkalla taivaaseen. Kiitollinen ihmetyksen aihe on se, että saan tehdä työtä Jumalan valtakunnassa. Muistan kun nuorena opiskelijana tuossa Ryttylän lähetyskeskuksen teitä kuljeskelin ja rukoilin, että Jumala johdattaisi tietäni. En osannut lainkaan ajatella, että päätyisin töihin tänne. Unelmapaikka oli jossain tuhansien kilometrien päässä!

Toivon, että Kansanlähetys voisi rohkaista kristikansaa pysymään uskossa. Raamattu varoittaa monissa kohdin uskosta luopumisesta ja vääristä opettajista. Siksi meidän on tutkittava ja opetettava Raamattua. Haluan myös sytyttää lähetystulta kristikansaan. Tulemme tarvitsemaan vahvaa kristittyjen yhteyttä; emme välttämättä toimi yhdessä, mutta meidän on kunnioittaen tuettava toisiamme ja rukoiltava toistemme puolesta. Ja ennen kaikkea haluan, että edustamani liike tunnettaisiin siitä, että siellä rakastetaan Jeesusta. Ja lähimmäistä.

Iloitsen siitä, että neljän vuoden aikana olen saanut tutustua suureen joukkoon kristittyjä eri puolilla Suomea ja maailmaa. Erityisen pienelle paikalle joutuu kun moni sanoo rukoilevansa myös minun puolestani. Kiitos rukouksistanne!

Tästä on hyvä jatkaa huomiseen. Varsinkin tietäen, että moni rukoilee uutta herätyksen aikaa Suomeen. Uskossa vaan eteenpäin olkoon edessä risti tai kruunu, menetys tai menestys.


Mika Suuressa mukana sivustolla.

Jätä kommentti