Kansanlähetyspäivät 2020 muutoksen edessä

Kansanlähetyspäivien ohjelma katsottavissa netissä heinäkuussa – tapahtuman siirtoa syksylle tutkitaan.

Kansanlähetys perustetiin vuonna 1967 ja tuosta alkaen Kansanlähetyspäiviä on järjestetty vuosittain. Viimeisen viiden vuoden ajan kesätapahtuma on järjestetty Ryttylässä Kansanlähetysopiston ja Kansanlähetyksen keskustoimiston miljöössä Hausjärven Ryttylässä heinäkuun ensimmäisenä viikonloppuna. Ryttylän idylliseen maalaismaisemaan on kokoontunut yli 10 000 sanankuulijaa. Tämän vuoden ajankohdaksi on suunniteltu 3.-5.7.2020.

Tänään 16.4.2020 julkaistiin Kansanlähetyspäiviin liittyvä tiedote. Tässä siitä joitakin otteita:

Vallitseva koronatilanne haastaa Kansanlähetyksen tapahtumajärjestäjänä. Tahdomme tarjota turvallisen tapahtuman osallistujillemme, kumppaneillemme sekä työntekijöillemme. Noudatamme tapahtumajärjestelyjen suhteen viranomaisten ohjeita sekä suosituksia.

Alkuperäisenä tapahtuman ajankohtana 3.-5.7.2020 lähetämme koko perheelle suunnattua ohjelmaa nettilähetyksinä Kansanlähetyksen YouTube-kanavalla.

Tutkimme parhaillaan mahdollisuutta siirtää Kansanlähetyspäivät-tapahtuman pidettäväksi syksyllä 2020.

Tiedotamme lisää kansanlähetyspäivät.fi nettisivuilla ja Facebook-sivuillamme 1.6.2020 mennessä. Vastaamme kyselyihin sähköpostitse sekä puhelimitse.

Toivotamme teille Jumalan siunausta, varjelusta sekä terveyttä haastavan tilanteen keskellä.

Kansanlähetyspäivien aikana järjestetään kesätapahtuma internetin kautta 3.-5.7.2020. Lisäksi pyrimme järjestämään Kansanlähetyspäivät yleisötapahtumana myöhemmin syksyllä.

Tämä kesä 2020 on koronapandemian vuoksi poikkeuksellinen myös hengellisten kesäjuhlien osalta. Moni herätysliike ja kristillinen järjestö on ilmoittanut kesätapahtumansa perumisesta tai siirtämisestä. Jotkut järjestäjät haluavat kuitenkin olla ilmoitettuna kesäjuhla-aikana äänessä radion ja internetin välityksellä.

Se on hyvä.

Tavataan Kansanlähetyspäivillä Kansanlähetyksen YouTube-kanavalla. Käy katsomassa ja tilaamassa.

Jätä kommentti