Keskity kutsuun, ei tarpeisiin

Pastori Lasse Pesulta ilmestyi Facebookissa saksalaisen evankelistan Reinhard Bonnken ajatus, joka on pakko jakaa tännekin. (Jotta muistan tarpeen tullessa.)

”Tarve ei ole sama kuin kutsu. Tämä viisaus on pelastanut monen lähetyssaarnaajan elämän etenkin Afrikassa, jossa tarpeet ovat niin suuria, että ne voivat repiä sinut kappaleiksi… Kaiken sen lisäksi, mitä me teemme seurataksemme Jumalan kutsua, on kymmenen muuta asiaa, joita me emme tee. Me emme voi tehdä kaikkea. Meidän pitää keskittyä kutsuun, ei tarpeisiin.” ‪
-Reinhard Bonnke

Author: Mika Tuovinen

Kirjoittaja on luterilaisen kirkon pappi, joka johtaa Mission Europe -järjestöä. Sydämenasiana on lähetystyö, evankelioiminen, kristittyjen varustaminen ja rohkaisu sekä Jumalan kansan yhteinen työ evankeliumin hyväksi. Tutustu Mission Europeen.

1 thought on “Keskity kutsuun, ei tarpeisiin

  1. Hyvä sana erityisesti evankelistoille. Meidät on kutsuttu seuraamaan Jeesusta, ei juoksemaan hänen edellään omia ideoita seuraten. Annetaan Jeesuksen tavoittaa evankeliumillaan kauttamme ne, ketkä meidän tulee tavoittaa elämämme aikana. Herra meille armossaan siihen sydämen antakoon. Siunausta sinulle työkentälläsi.

Vastaa