Kun 17 nuorta tuli uskoon

Luin Aatto Lamminpäästä kertovan jutun Uusi Tie -lehdestä. Aatto kertoo siinä uskoontulostaan. Suomessa oli 1960-luvulla herätys, jonka hedelmät näkyvät vielä tänäänkin. Yksi hedelmä on Aatto Lamminpää.

Myös Luumäellä 1960-luvun alussa oli herätyksen aika. Sen aikana Aaton sisaruksia tuli uskoon. Aatto kertoo tärkeästä telttakokouksesta vuodelta 1961:

”Telttakokouksessa kesällä 1961 sitten putosin Jumalan eteen kuin kypsä omena.”

Tuossa samassa telttakokouksessa 17 nuorta tuli uskoon. Aatto kertoo saman illan tapahtumista kotona:

”Myöhään illalla ajelin kotiin mopolla ja löydöstäni innostuneena menin kertomaan siitä vanhemmilleni.  Uskova äitini ilahtui siitä kovasti. Isä alkoi itkeä uutisen kuultuaan. Hän sai soperreltua pyynnön, että hänenkin puolestaan rukoiltaisiin. Myöhemmin isäkin löysi monien vaiheiden kautta henkilökohtaisen uskon Vapahtajaan.”

Nyt on aika etsiä Jumalaa

Jeesuksen paluu ja viimeinen tuomio ovat koko ajan lähempänä. On vielä paljon niitä, jotka eivät ole saaneet Jumalasta erottavia syntejään anteeksi. Monet eivät edes pohdi, missä viettävät ikuisuutensa. Hengellinen uni on syvää.

Vain Jumala voi herättää. Hänen antama herätys on armoa, sillä hän herättelee meitä pelastaakseen meidät.

Tulisipa taas herätyksen ajat maahamme, että näitä kypsiä omenia putoaisi Jumalan valtakuntaan. Vaikkapa 17 yhdessä tapahtumassa.

Jeesus sanoi, että jopa yhden sielun arvo on suurempi kuin tämän maailman rikkaudet. Missä sinun sielusi/sinä vietät ikuisuutesi?

Jätä kommentti