Leif Nummela: Uikaa vastavirtaan, olkaa rohkeita, julistakaa rohkeasti

Leif Nummela, ystäväni ja työtoverini, kirjoittaa Uusi Tie -lehden pääkirjoituksessa 15.9.2015 otsikolla Kristittyjen on opeteltava uimaan vastavirtaan seuraavasti:

Sekä modernien länsimaisten kirkkojen että niiden herätysliikkeiden suurimpia heikkouk­sia on kyvyttömyys uida vastavirtaan ja luoda voimakas positiivinen vastakulttuuri kristillisestä uskosta luopuvan ajan keskellä. Siihen tarvitaan syvällistä paneutumista ja rohkeaa kristillisen uskon julistusta. Se vaatii monia rohkeita, poliittisesti epäkorrekteja käytännön ratkaisuja. Juuri sellaista toimintaa, mikä saa etelän kirkot tänään kasvamaan.

Tässäpä haastetta. Muokkaako maailma kirkkoa ja kirkon sanomaa vai kirkko sanomansa kautta maailmaa?

Yksi kommentti artikkeliin ”Leif Nummela: Uikaa vastavirtaan, olkaa rohkeita, julistakaa rohkeasti”

  1. Luimme järkyttyneitä Uusi Tie-lehdestä, miten ns. arkkipiispamme kohteli sinua kirkolliskokouksen täysistunnossa. Mäkisen käyttäytyminen käy entistä härskimmäksi niitä kansalaisia kohtaan, jotka pysyvät raamatullisilla linjoilla myös tässä avioliittoasiassa. Tällä käyttäytymisellään hän vetää Jumalan siunauksia pois kansamme yltä. Herra suojeli maatamme sotien vuosina ja silloin myös rukoiltiin hartaasti maamme puolesta. Rukoukset menivät perille. Herramme antakoon sinulle ja perheellesi voimia vastustuksesta huolimatta. Rukoilemme puolestasi.

    Joutuu pakostakin miettimään, mikä on Jumalan vastaveto kansaamme kohtaan. Rakkaudessaan hän voi sallia kovin murheellisia tapahtumia herättääkseen meidät.

    Vastaa

Jätä kommentti