Töihin Kansanlähetykseen

Nyt meillä olisi haastetta tarjolla! Jotta voimme toteuttaa suurta tehtäväämme paremmin ja tehokkaammin tarvitsemme tervejärkistä, osaavaa ja missiostamme iloitsevaa rohkelikkoa, joka ei pelkää tehdä työtä kauniissa maalaismiljöössä Hausjärven Ryttylässä.

Kansanlähetys hakee talousassistenttia keskustoimistoon Ryttylässä. Tarkemmat tiedot löytyvät kuvassa olevasta ilmoituksesta.

Jos olet alan ammattilainen ja meidän visio, missio ja arvot saavat sydämesi sykkimään ilosta, ota yhteyttä!

Kansanlähetyksen toiminnan tarkoitus

”Liiton tarkoituksena on edistää Jumalan valtakunnan leviämistä sekä oman kansamme että muiden kansojen keskuudessa johdattamalla ihmisiä Kristuksen tuntemiseen ja ohjaamalla heitä kasvamaan uskossa sekä toimimaan Jumalan valtakunnan työssä. Liitto korostaa uskovien vastuuta ja omatoimisuutta. Luterilaisen tunnustuksen ja oppiperustansa mukaisesti liitto pyrkii toimimaan uskollisena Raamatulle ja sen Herralle Pyhässä Hengessä.” (Suomen Ev.lut. Kansanlähetys r.y:n säännöt 2. §)

Kansanlähetyksen missio

”Evankelioikaa kansa evankelioimaan kansoja.”

Kansanlähetyksen visio

”Kansanlähetys on dynaaminen, seurakuntayhteyden tarjoava luterilainen herätysliike ja lähetysjärjestö, joka tunnetaan tavoittavasta evankelioimistyöstään, vahvasta raamattuopetuksestaan ja evankeliumin julistamisesta siellä, missä Kristusta ei tunneta.”

Kansanlähetyksen arvot

  • Luottamus Raamattuun
  • Kaikkien oikeus evankeliumiin
  • Usko ja seurakuntayhteys
  • Yhteinen pappeus
  • Ennakkoluulottomuus ja yhteistyökyky

Lue lisää Kansanlähetyksestä

www.suuressamukana.fi
www.sekl.fi


Jätä kommentti