Mikä sytytti blogissa elokuussa 2015?

bloggaaminen

Mistä kävijät tulevat blogiini? Elokuun 2015 aikana eniten vierailijoita tuli Facebookin kautta. Kiitoksia jokaiselle juttuja jakaneelle! Toiseksi eniten Googlen hakukoneen kautta;  Microsoftin Bing -hakukoneen välityksellä tuli vain muutama. Twitterin kautta tuli kymmeniä lukijoita. Erityisesti iloitsen niistä, joiden blogissa on linkki tähän blogiini; näiden blogien ja linkkien  merkitys on suuri! Kiitos ja kumarrus!

Liikettä  aiheutti eniten aamupalapöydässä syntynyt juttu kenkien riisumisesta (riisu kengät, maa jolla seisot on pyhä).  Toiseksi luetummaksi nousi kertomus, jossa eräs työntekijämme kysyi vanhukselta: Voinko rukoilla puolestasi? Tällainen pyyntö voi muuttaa elämän! Kolmanneksi rynnisti pari päivää sitten kirjoittamani lista suomalaisista lähetystyöntekijöistä Virossa.

Top-10 listalle mahtuivat myös teksti, Miksi Kansanlähetys on olemassa?, kutsu edulliselle Israelin matkalle (se on jo täynnä!), Kari Tapion laulu Olen kuullut on kaupunki tuolla, lyhyt video Jasser Arafatin uskoontulosta, ajatus siitä, miten rukous, Raamattu ja koettelemukset synnyttävät evankelistan, laulu Täällä Pohjan tähden alla sekä ehkä syksyn opiskelujen alkamisen vuoksi kymmenen joukkoon nousi blogikirjoitus Suomen teologisesta Instituutista.

Elokuussa blogini täytti yhden vuoden. Tästä on hyvä lähteä toiselle vuosikierrokselle!

Share:

Author: Mika Tuovinen

Kirjoittaja on luterilaisen kirkon pappi, joka johtaa Kansanlähetystä. Sydämenasiana lähetystyö ja se, että tavallinen suomalainen voisi löytää uskon Jeesukseen elämän voimavaraksi ja pelastukseksi. Vuoden 2020 loppuun asti työpaikkani on Kansanlähetys. Voit käydä tutustumassa uuteen työpaikkaani Mission Europeen.

Vastaa