Pelastuksen silta

Miten löydän armollisen Jumalan? Miten tullaan uskoon? Mitä pitäisi tehdä ollakseni kristitty?

Nämä ovat elämän tärkeimpiä kysymyksiä.

Jumalan löytämistä pohti myös Martti Luther 1500-luvulla. Hän oli jo pappi, teologi ja yliopiston opettaja, mutta koki, että hän ei ole löytänyt pelastusta ja yhteyttä Jumalaan. Kun hän Jumalan vanhurskautta pohtiessaan löysi armon Jeesuksessa, hän koki näin:

”Oli kuin olisin saanut käydä avoimista ovista suoraan paratiisiin.”

Tämän ovat kokeneet myös monet muut. Minäkin.

Moni tänäänkin kysyy: Miten löydän elämän tarkoituksen? Elämän tarkoituskin löytyy siitä, että elämme tekijämme yhteydessä.

Siltavertaus

Olen monesti käyttänyt siltavertausta kristinuskon ytimen esittämiseen. Sen näet alla olevasta videostani. Perinteisesti siinä esitetään neljä uskonelämän perusasiaa:

  • Jumala on. Hän on luonut ihmisen – myös sinut – kuvakseen ja rakastaa sinua. Jokaisen ihmisen sydämessä on Jumalan kaipaus ja tieto hänen olemassaolostaan.
  • Ihmiskunnan alussa synti rikkoi yhteyden Jumalaan. Tämä synnin virus asuu kaikissa ihmisissä ja estää Jumalan tuntemisen. Synti toi mukanaan kuoleman ja kadotuksen.
  • Jumalan rakkaus näkyy siinä, että hän lähetti Jeesuksen pelastajaksi. Ristinkuolemallaan hän kantoi syntiemme rangaistuksen ja sovitti meidät Jumalan kanssa.
  • Kaikki ihmisiä kutsutaan Jumalan valtakuntaan. Usko Jeesukseen tuo pelastuksen, syntien anteeksiantamisen ja liittää meidät Jumalan yhteyteen.

Löydämme syntien anteeksiantamuksen, elämän tarkoituksen ja päämäärän Jeesuksessa Kristuksessa.

Anna Jumalalle mahdollisuus!

Jos epäilet edellä mainittua sanomaa, niin kokeile. Katso vaikka alla oleva video. Keskity ja rukoile avoimin mielin:

Jumala lähden tässä nyt liikkeelle siitä, että olet olemassa. Ja koska olet Jumala, sinulle kuuluu kaikki. Myös minä kuulun sinulle. Tule elämäni Herraksi. Synti on erottanut minut sinusta. Tunnustan sinulle tässä syntini (voit kertoa niitä Jumalalle). Anna ne anteeksi Jeesuksen Kristuksen ristinkuoleman tähden. Tule Herrakseni ja Vapahtajakseni. Haluan elää sinun yhteydessäsi. Aamen.

Ota yhteyttä uskoviin ja kerro, että haluat olla sydämestäsi kristitty. Mene seurakuntaan. Etsi Raamattu ja ala lukea sitä; aloita Uuden testamentin evankeliumeista.

Katso video

Tällä viikolla tein videon siltavertauksesta. Siinä kerron pelastuksen tiestä.

Jätä kommentti