Seurakuntavaalit ohi – onnittelut luottamushenkilöille!

Tunne on kuin olisin voittajan puolella. Seurakuntavaalihumu on ohi, ja oma ehdokas pääsi kotiseurakuntani Hausjärven päättäjäksi. Äänestämällä vaikutin kirkkoni tulevaisuuteen.

Onnittelut kaikille uusille ja vanhoille luottamushenkilöille. Tehtävänne on tärkeä ja tulee varmasti viemään aikaanne ja energiaanne. Mutta onhan kirkon rakentaminen sen arvoista.

Luterilainen kirkkomme rakentuu Raamatun ja luterilaisen tunnustuksen varaan. Niihin kannattaa perehtyä tarkasti. Myös netistä löytyviä kirkkolakia ja kirkkojärjestystä voi selailla. Kirkolta löytyy myös monenlaisia strategioita. Tärkeää on myös tietää, mitä alueen ihmisille kuuluu, jotta löydettäisiin tehokkaita tapoja kristillisen rakkauden ja sanoman välittämiseksi. Tehtävänne kuuluu myös puhua evankeliumin julistamisen puolesta kaikkialla maailmassa.

Ette ole luottamustehtävässänne yksin. Seurakuntalaisina saatte voimaa kristittyjen yhteisistä kokoontumisista ja jumalanpalveluksista. Kysykää neuvoja ja keskustelkaa toistenne kanssa. Moni seurakuntalainen rukoilee puolestanne. Myös te voitte pyytää apua ylhäältä! Siitähän kirkossa on loppujen lopulta kysymys: kysellä, mitä Jumala odottaa seurakunnaltaan.

Olkaa siunattuja ja siunaukseksi!

Ps. Ja meidän seurakuntalaisten homma ei siis lopu äänestyskoppiin. Rukoillaan  seurakuntien työntekijöiden ja päättäjien puolesta!

Share:

Author: Mika Tuovinen

Kirjoittaja on luterilaisen kirkon pappi, joka johtaa Kansanlähetystä. Sydämenasiana lähetystyö ja se, että tavallinen suomalainen voisi löytää uskon Jeesukseen elämän voimavaraksi ja pelastukseksi. Vuoden 2020 loppuun asti työpaikkani on Kansanlähetys. Voit käydä tutustumassa uuteen työpaikkaani Mission Europeen.

Vastaa