Suuri arvosi – sinusta on maksettu valtava hinta

Jokainen meistä on äärettömän arvokas. Tämä on itsestään selvää kristillisen ihmiskäsityksen pohjalta.

Arvo perustuu ainakin kahteen asiaan: Tekijään ja meistä maksettuun hintaan.

Jokainen ihminen on taideteos, jossa on tekijän allekirjoitus. Jumalan on luonut meidät.

”Ja Jumala loi ihmisen kuvakseen, Jumalan kuvaksi hän hänet loi, mieheksi ja naiseksi hän loi heidät” (1. Moos. 1:27).

Jumala on maksanut meistä myös suuren hinnan. Raamattu käyttää tästä sanaa lunastus. Se on eräs näkökulma Jeesuksen Kristuksen ristinkuolemaan. Olimme synnin tähden joutuneet pahan valtakuntaan, mutta Jumala osti meidät itselleen.

”Tiedättehän, ettei teitä ole lunastettu isiltä perimästänne tyhjänpäiväisestä elämästä millään katoavalla tavaralla, hopealla tai kullalla, vaan Kristuksen, tuon virheettömän ja tahrattoman karitsan, kalliilla verellä.” (1. Piet. 1:18-19).

Ystäväni, Jeesuksen ristinkuolema ja ylösnousemus määrittelevät todellisen arvosi. Niin suurta hintaa kuin Jumala on maksanut sinusta, kukaan muu ei voi maksaa. Tämä kertoo hänen rakkaudestaan sinua kohtaan.

Tässä maailmassa arvomme laitetaan usein kellumaan. Meitä arvostetaan inhimillisin mittarein. Ihmissuhteissa arvomme saattaa nopeasti heilahtaa. Jonkun osakkeet nousevat hetkeksi tai pitkäksi aikaa, joku heitetään arvottomana menemään.

Älä anna kenenkään ihmisen määritellä arvoasi. He aina arvioivat sen aina liian pieneksi.

Olet jumalallista tekoa! Jumalan luoma taideteos! Olet harvinaisuus, jonka kaltaista toista ei ole olemassa!

Olit joutunut tekijän luota pois. Siksi Tekijäsi osti sinut itselleen suunnattomalla hinnalla. Sinua ei lunastettu tämän maailman kullalla eikä hopealla vaan Jumalan pojan verellä. Tämä kertoo todellisen arvosi!

Sinun tekosi tai muiden sanat sinusta eivät määrittele arvoasi. Jumalan teot sinun tähtesi osoittavat arvosi!

Haluan tässä oikein painottaa, että sinä olet äärettömän arvokas ja ainutlaatuinen! Liian moni vähättelee itseään ja väittää, että he ovat mitättömiä. Tiedän tämän omasta kokemuksestani. Sinä olet Jumalan luoma taideteos ikuisuutta varten. Jumala maksoi sinusta suuren hinnan, poikansa Jeesuksen Kristuksen veren, jotta eläisit hänen yhteydessään. Löydät todellisen arvosi ja elämäntarkoituksen tässä yhteydessä. Älä lähde siitä pois minkään syyn tähden, ja jos olet lähtenyt, tervetuloa kotiin!

TÄTÄ TIETOA SAA JAKAA:

FACEBOOK – TWITTER – LINKEDIN

Jätä kommentti