Virolainen ystävyysseurakunta Aegviidu kerää varoja Ylivieskan kirkon jälleenrakentamiseen

Aegviidu on Ylivieskan ystävyysseurakunta

Ylivieskan ystävyysseurakunta Viron Aegviidussa päätti kerätä varoja Ylivieskan kirkon jälleenrakentamiseksi.

Aegviidun seurakunnan tiedotteessa kerrotaan, että Aegviidun seurakunta ja sen ympäristö ovat saaneet suomalaisilta ystäviltään suurta henkistä ja materiaalista apua. Ylivieskan kirkon palosta kuultuaan monet ovat esittäneet toivomuksen, että voisivat edes jollain tavalla tukea hyviä ystäviään Ylivieskassa.

Niinpä pieni Aegviidun seurakunta päätti avata keräyksen Ylivieskan kirkon rakentamiseksi kesäkuun 10. päivään asti. Sen jälkeen kaikki kerätyt varat tilitetään Suomeen Ylivieskan seurakunnalle. Seurakunta keräsi heti pääsiäisenä kolehdin Ylivieskan kirkon jälleenrakentamiseen. Kolehdin tuotto oli 117 euroa.

Aegviidun seurakunta muistuttaa jäseniään apostoli Paavalin sanoista: ”Kantakaa toistenne taakkoja, niin te toteutatte Kristuksen lain” (Gal 6:2).

Kuva: Wikipedia.

Share:

Author: Mika Tuovinen

Kirjoittaja on luterilaisen kirkon pappi, joka johtaa Kansanlähetystä. Sydämenasiana lähetystyö ja se, että tavallinen suomalainen voisi löytää uskon Jeesukseen elämän voimavaraksi ja pelastukseksi. Vuoden 2020 loppuun asti työpaikkani on Kansanlähetys. Voit käydä tutustumassa uuteen työpaikkaani Mission Europeen.

Vastaa