Voimaa Sanasta -ohjelmat katsottavissaTV7-kanavan Arkissa

Jos olet katsonut kristillistä Taivas TV7 -kanavaa, olet ehkä huomannut lyhyet viidentoista minuutin Voimaa Sanasta -ohjelmat.

Teen näitä ohjelmia pastoriystävien Petri Välimäen ja Timo Pokin kanssa. Petri on mukana Mission Europen työssä sekä Perheniemen kristillisellä opistolla. Timo on Anjalankosken ev.lut. seurakunnan kirkkoherra.

Me olemme kanavalla vuoroviikoin maanantaista torstaihin. Ensimmäinen ohjelma tulee illalla klo 21.15. Seuraavana yönä ja iltapäivällä tulee ohjelman uusinnat.

Kuvauspaikat ovat olleet Lahden kirkoissa. Tänään olimme Joutjärven kirkossa.

Viikottain neljä ohjelmaa

Ohjelma rakentuu edellisen sunnuntain luterilaisen jumalanpalvelusten tekstien ympärille. Neljässä ohjelmassa käsitellään neljä tekstiä: Psalmi, Vanhan testamentin lukukappale, Uuden testamentin lukukappale ja evankeliumi. Mielestäni erittäin hieno osa ohjelmaa on lopun virsi. Se on hetki kun TV7:n katsoja saa osallistua yhteislauluun.

Tänään 8.2.2022 tulee televisiosta 158. jakso. Jokainen pastoritiimimme jäsen on tehnyt siis jo yli 50 ohjelmaa. Aloitimme ohjelmien tekemisen keväällä 2021.

Olen kiitollinen TV7:lle mahdollisuudesta tehdä näitä ohjelmia. Kiitos yhteistyöstä! Kiitos myös ystävilleni Petrille ja Timolle! Teidän kanssanne on hienoa tehdä työtä.

Ohjelmat näkyvät myös TV7:n Arkissa

Mielestäni on hienoa, että tällainen hartaus- ja raamatunopetusohjelma on olemassa.

Minä katson Petrin ja Timon ohjelmat TV7:n arkistosta. Pääset katsomaan näitä meidän kolmen koplan ohjelmia vaikka heti TV7:n Arkista.

JAA TÄMÄ TOISILLEKIN

FACEBOOK – TWITTER – LINKEDIN


Yksi kommentti artikkeliin ”Voimaa Sanasta -ohjelmat katsottavissaTV7-kanavan Arkissa”

Jätä kommentti