Erään muslimin uni taivaasta

”Unessani seisoin maassa, kun jalkojeni edessä oli yhtäkkiä ’suora ja kapea tie’, joka johti taivaaseen. Kun katsoin ylös tätä taivaaseen johtavaa polkua, en ollut uskoa silmiäni… koska siellä olit sinä! Sinä kävelit kohti taivasta!”

”Huusin sinulle, mutta sinä et kuullut. Näin sinun tulevan taivaan porteille, valtavan kokoisille vaskioville… Ajattelin: ’Siihen hänen matkansa varmasti loppuu. Noista porteista hän ei mitenkään pääse sisään.’

Mutta siinä katsellessani kuulin, kuinka joku huusi sisäpuolelta sinun nimesi. Ovet avautuivat selkoselälleen, ja sinä menit sisään… ja sydämeni murtui, koska olisin todella halunnut tulla mukaasi.

Kun istuin siinä epätoivoissani, ovet avautuivat taas, ja tulit takaisin ulos… Kävelit koko matkan takaisin minun luokseni, ojensit minulle kätesi ja vedit minut mukaasi taivaaseen.”

”Mitä tämä uni sinun mielestäsi tarkoittaa?”

(Kirjasta J.D. Greear ”Menettäjä voittaa”, s. 45. Kristitty kirjailija kertoi tapaamisestaan muslimiystävänsä kanssa, joka halusi tietää, mitä hänen näkemänsä uni voisi tarkoittaa.)

TÄTÄ TIETOA SAA JAKAA:

FACEBOOK – TWITTER – LINKEDIN

Jätä kommentti