Evankelistojen yhteyspäivät 2015 – ohjelma

Evankelistojen yhteyspäivät Seinäjoella ovat taas tulossa. Tätä tapahtumaa odotan innolla, sillä tässä ollaan kristinuskon ytimessä ja kiinni kirkon tärkeässä tehtävässä! Täällä myös tapaa samanlaisia suuren näyn hulluuttamia lajitovereita.

Evankelistojen yhteyspäivien ohjelma

Evankelistojen yhteyspäivät ottavat varaslähdön maantantaina 17.8. kello 17.00 Seinäjoen seurakuntakeskuksessa. Tuolloin  järjestetään Matti Kari symposium. Kielitoimiston nettisanakirjan mukaan se on ”tieteellinen keskustelutilaisuus tai kokous”. Tietysti Matti on tällaisen arvoinen! Aiheetkin on ihan Mattia!

 • Matti Kari evankeliumin julistajana, Pekka Simojoki
 • Matti Kari sillanrakentajana, Hannu Räty
 • Matti Kari rohkaisijana, Satu Mäkinen
 • Ilkka Puhakka ja Suvi Lehtimäki
 • Video vuoden 2014 Evankelistojen yhteyspäiviltä

Maanantai-iltana suuntaan iltaseitsemältä gospelmissioiltaan Lakeuden Ristiin. Kirkon kuparikaton alla sanalla ja sävelellä kalliita sieluja kaitsevat mm. Jukka Jämsén, Jani Latva-Nikkola, Suvi Lehtimäki, Nina Åström, Jaana Pöllänen ja Pekka Simojoki.

Tiistai on tapahtumia täynnä.  Varsinaiset Evankelistojen yhteyspäivät alkavat Helluntaikirkossa kello 9.30. Kymmeneltä tai sen jälkeen jumaluusopin tohtori Eero Junkkaala ravitsee  radikaalilla sanomalla: Evankeliumi on Jeesus.  Omat eväänsä evankelistojen eteen levittävät Maija Haikonen, Ilkka Puhakka, Nina Åström ja Matti Marjomäki Band.

Lounaan jälkeen laskeudutaan Ruohonjuuritasolle.

 1. Uusi mahdollisuus työuran jälkeen, Kari ja Erja Ahlroth
 2. Valoa pimeyden keskelle, Mari Turunen
 3. Evankeliointi elämäntapana, Olavi Hartikainen
 4. Healing on the Streets, Jonas Björkstrand ja Janica Niemelä
 5. Muusikko vai evankelista?, Pekka Simojoki
 6. Sallikaa lasten tulla, Markku Tuppurainen
 7. Haasteellinen kutsu, Mika ja Camilla Halkola
 8. Lasse Pesu ja Matti Marjomäki Band

Kellon löydessä puoli viisi on minun vuoroni jännittää. Vedän yhdessä Päivi Salorannan kanssa Elämässä opittua vapaan sanan osiota. Lääkettä jännitykseen tarjoaa musiikkivieras Jippu sekä  Matti Marjomäki Bänd. Tässä rohkeimmilla (ja asiaa omaavilla) on mahdollisuus tarttua mikkiin.

Tiistai-iltana ilta seitsemältä Vapaakirkossa vauhdissa ovat Nina Åström, Saila Seurujärvi, Jukka Leppilampi, Minna ja Jussi Pyysalo. Isännän arvovaltaa edustaa Hannu Räty. Samaan aikaan Helluntaikirkossa on Riisuttu evankelista.  Tähän tärkeään teemaan evankelistoja johdattelee Irmeli Schüz, Minna ja Veli-Pekka Joki-Erkkilä, Petri Välimäki ja Leena Lehtinen sekä Matti Marjomäki bändinsä kanssa.

Keskiviikkona Helluntaikirkossa kaikuu ylistys ja rukous kello 9.30. Karkeloon johdattavat Matti Marjomäki Band ja Jacob Huttunen. Kello 10 Ville Pitkänen vie evankelistat Taivasten valtakuntaan. Taivaallisessa menossa ovat myös Jussi Miettinen, Jukka Leppilampi, Elina Vettenranta ja Matti Marjomäki Band.

Kello 13.30 on kanavatöiden aika:

 • Uusi mahdollisuus – vapaus palvella Herraa työuran jälkeen, Martti Kallionpää, Kari ja Erja Ahlroth, Eija Suominen (Seurakuntakeskus, srksali)
 • Valoa pimeyden keskelle, Mari Turunen, Kari Niemi (Seurakuntakeskus, yläsali)
 • Evankeliointi elämäntapana, Olavi Hartikainen, Mikko Matikainen ja Piia-Maaria Matkoski (Vapaaseurakunta, pääsali)
 • Sielunhoito evankelioimistyössä, Petri Välimäki, Irmeli Schüz ja Juha Vihriälä (Helluntaikirkko)
 • Healing on the Streets, Jonas Björkstrand, Janica Niemelä ja Kai Niemelä (Seurakuntakeskus, alasali)
 • Sallikaa lasten tulla vai annammeko heidän mennä?, Markku Tuppurainen ja Suvi Lehtimäki (Helluntaikirkko, Vellamosali)
 • Muusikko vai evankelista?, Nina Åström, Jacob Huttunen (Vapaakirkko, alasali)
 • Kutsumuksen monet kasvot, Mika ja Camilla Halkola, Helena Kärkkäinen (Helluntaikirkko, Huhtalasali)

Sukupolvet kohtaavat Helluntaikirkossa kello 16.  Kokemusta, kypsyyttä, nuoruutta ja intoa edustavat Alpo Renko, Janica Niemelä, Pekka Perho, Ilkka Puhakka, Poika ja Maria sekä Eija Merilä.

Illalla evankelistat ovat mukana Sateet lähetä -missioillassa Helluntaikirkossa. Sademiehinä Ilkka Puhakka ja Martti Kallionpää ja muusikot Mertsi Kantonen & GX Choir, Elina Vettenranta, Eija Merilä. Rukouksissa on herätys ja Hengen sade  Suomi -neidon kuivan hengellinen maaperän ylle, jotta rikas Hengen elämä valtaisi sekä omat että naapurin pellot.

Tarkempi ja virallisempi ohjelma Evankelistojen yhteyspäivien sivulta.

Jätä kommentti