Innostuneena Bulgariassa

Kävin ensimmäistä kertaa tutustumassa Kansanlähetyksen työhön Bulgariassa. Neljän päivän aikana kävimme Sofiassa, Plovdivissa ja Peshterassa.

Kansanlähetys ja Kylväjä aloittivat yhdessä seurakuntatyötä yli 20 vuotta sitten Bulgarian millet-vähemmistön parissa. Peshteraan on syntynyt luterilainen seurakunta, jota tuemme. Seurakuntaan kastetaan jatkuvasti uusia jäseniä, mutta moni muuttaa Länsi-Eurooppaan etsimään köyhyyden tilalle parempaa elämisen tasoa.

Kirjoitin lyhyesti uutisia matkaltani Kansanlähetyksen uutisviestiin, jonka voit lukea internetistä. Voit tilata viestin ilmaiseksi itsellesi Suuressamukana.fi -sivulta.

Työtä olisi paljon ja monet sydämet ovat avoinna evankeliumille. Rukoilkaamme elon Herraa, että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseen! Lähetystyötä tarvitaan, sillä monet eivät ole vielä kuulleet Vapahtajasta.

Author: Mika Tuovinen

Kirjoittaja on luterilaisen kirkon pappi, joka johtaa Mission Europe -järjestöä. Sydämenasiana on lähetystyö, evankelioiminen, kristittyjen varustaminen ja rohkaisu sekä Jumalan kansan yhteinen työ evankeliumin hyväksi. Tutustu Mission Europeen.

Vastaa