Innostuneena Bulgariassa

Kävin ensimmäistä kertaa tutustumassa Kansanlähetyksen työhön Bulgariassa. Neljän päivän aikana kävimme Sofiassa, Plovdivissa ja Peshterassa.

Kansanlähetys ja Kylväjä aloittivat yhdessä seurakuntatyötä yli 20 vuotta sitten Bulgarian millet-vähemmistön parissa. Peshteraan on syntynyt luterilainen seurakunta, jota tuemme. Seurakuntaan kastetaan jatkuvasti uusia jäseniä, mutta moni muuttaa Länsi-Eurooppaan etsimään köyhyyden tilalle parempaa elämisen tasoa.

Kirjoitin lyhyesti uutisia matkaltani Kansanlähetyksen uutisviestiin, jonka voit lukea internetistä. Voit tilata viestin ilmaiseksi itsellesi Suuressamukana.fi -sivulta.

Työtä olisi paljon ja monet sydämet ovat avoinna evankeliumille. Rukoilkaamme elon Herraa, että hän lähettäisi työmiehiä elonkorjuuseen! Lähetystyötä tarvitaan, sillä monet eivät ole vielä kuulleet Vapahtajasta.

Share:

Author: Mika Tuovinen

Kirjoittaja on luterilaisen kirkon pappi, joka johtaa Kansanlähetystä. Sydämenasiana lähetystyö ja se, että tavallinen suomalainen voisi löytää uskon Jeesukseen elämän voimavaraksi ja pelastukseksi. Vuoden 2020 loppuun asti työpaikkani on Kansanlähetys. Voit käydä tutustumassa uuteen työpaikkaani Mission Europeen.

Vastaa