Suosituimmat blogikirjoitukset huhtikuu 2015

Maailman suosituimmat raamatunjakeet Twitterissä 2014
Christianity Today -lehti kertoi, mitkä ovat suosituimmat Raamatun jakeet Twitterissä. Tästä bloggauksesta syntyi huhtikuun suosituin teksti. Yllätys toisiaan oli se, että Joh 3:16 ei ollut suosituimpian joukossa.
30 näkökulmaa Jeesuksen ylösnousemukseen
Pääsiäisenä anopin luona kirjoitin muutaman näkökulman Jeesuksen ylösnousemukseen. Ylösnousemus on valtavan rikas aihe, josta tässä pieni pintaraapaisu.
Olen kuullut on kaupunki tuolla – Kari Tapio
Tämä rakas taivaslaulu on tuonut lukijoita blogiini. Laulu suuntaa ajatukset täältä todelliseen kotiimme ja siihen elämään, jota varten jokainen meistä on luotu. Taivaaseen on mahdollista jokaisen päästä. Usko Jeesuksen avaa taivaan portit.
Kauniaisten TJ eläkkeelle
Suomen Raamattuopiston toiminnanjohtaja Timo Junkkaalan eläkejuhlien jälkeen kirjoitin Timoon liittyvän blogikirjoituksen. Timo on uskomattoman hieno mies!
Miten perustelemme lähetystyötä Japanissa (Timo Rämä)
Maaliskuussa Japanissa käydessäni luin kirjan Kansanlähetyksen Japanin työstä. Yhdessä artikkelissa perusteltiin, miksi Japanissa tehdään lähetystyötä.
Siunauspuhe Seija Järvenpään hautajaiaissa 30.8.2014
Seija Järvenpää ja Kaija Martin surmattiin Heratissa heinäkuussa. Elokuussa olin molempien hautajaisissa. Toimitin Seijan hautaansiunaamisen Seinäjoella Törnävän kirkossa.
Matti Karin muistokonsertti – valokuvia
Evankelista Matti Karin muistokonserttia vietettiin tammikuussa Seinäjoen Lakeuden Ristissä. Tässä valokuvia konsertista, jossa esiintyivät JJouppi Band, Jukka Leppilampi, Pekka Simojoki, Juha Tapio ja Nina Åström.
Lähetystyöblogeja
Lähetystyöntekijät kirjoittavat blogeja. Niitä lukiessa voi olla tunnelmassa mukana, rukoilla työn puolesta sekä saa mahdollisuuden työn taloudelliseen tukemiseen. Lähetystyö maksaa ja tarvitsee tukijoita sekä rukoilijoita.
Ai kuka tätä kirjoittaa?
Kerron itsestäni.
Matti Kari – Suuren sydämen mies
Kymmenen suosituimman kirjoituksen joukkoon mahtui toinenkin juttu Matti Karista. Tämä kertoo varmaan monen kaipauksesta! Matti oli hyvän hyvän sanoman julistaja, joka arvosti ihmisiä, halusi auttaa monia Kristuksen tuntemiseen sekä rakasti kristittyjä ylitse seurakuntarajojen. Nyt Matti on siellä, mihin hän lähetti monia muita ihmisiä.

Tässä oli huhtikuun 10 suosituinta blogikirjoitusta. Bloggaaminen jatkuu. Suurin osa blogikirjoituksista syntyy yöaikaan! Ennen levolle käyntiä on hyvä suunnata ajatukset työasioista pois ja kirjoittaa jotain, useinkaan ei mitään syvällistä! Monesti jaan ajatuksia, joita olen lukenut tai kuullut. Bloggaan siis myös itseäni varten.

Muita suosittuja blogikirjoituksia

Tässä muita ahkerasti luettuja bloggauksia huhtikuulta. Muutaman kuukauden päästä tulee muuten blogini 1-vuotissynttärit!

Minulla on unelma
Puheitani radiossa
Lopun ajan merkkejä
Viron kirkkoon uusia piispoja: Joel Luhamets, Tiit Salumäe ja Urmas Viilma
Jeesuksen elämäkerta noin 80 sanalla
Fransiscus Assisilaisen rukous
Soini ja ristin suuri salaisuus
Oho!! – Viisikielinen ja annihilaatio-oppi 🙂
Lähetyskäskyt Raamatussa
Jeesus vetäytyi usein rukoilemaan yksin
Valokuvia Urmas Viilman tehtävään asettamisesta
Suomen Teologinen Instituutti
Hengellinen herätys
Kysytkö palvelushintaa?
Toivon Jumala toivottomassa maailmassa
Loppiainen kertoo kaipauksesta Jumalan luokse
10 ensimmäistä raamatunjaetta jotka opettelin ulkoa
Apua kiusauksessa
”Tulkoonn sinun valtakuntasi” – Helmiä noin 500 vuoden takaa
Pietismin sytyttävästä sanomasta

Jätä kommentti