Tiedonanto: Tämä on viimeinen blogikirjoitus…

…joka tulee tässä muodossa sinulle, joka olet tilannut kirjoitukset sähköpostiisi.

Olet jossain vaiheessa tilannut blogikirjoitukseni sähköpostiisi. Teen uudistuksia blogissani, ja siksi kirjoitan tämän viestin.

Jatkossa ”Kuukauden blogi”!

Jatkossakin kirjoitan tätä blogia. Teen sitä aktiivisemmin, mutta tästä eteenpäin kaikki blogitekstit eivät enää tule automaattisesti sähköpostiisi.

Sen sijaan valitsen noin kerran kuukaudessa YHDEN tärkeän kirjoituksenKuukauden blogin – jonka laitan blogini tilaajille sähköpostiin. Toivon, että sinulle on hyötyä tästä yhdestä nostosta.

Mitä minun tulee tehdä?

Sinun ei tarvitse tehdä mitään, saadaksesi Kuukauden blogin. Vanha tilauksesi on voimassa.

Sinulla on mahdollisuus poistua listalta. Se onnistuu tällä sivulla.

Lähettäjäpiirikirjeiden tiivistelmä ei enää tule sähköpostiin!

Jotkut ovat kertoneet lukevansa kuukausittaisen lähettäjäpiirikirjeeni otteita blogistani. Jatkossakin laitan niitä tulemaan blogiini, mutta ne eivät kuulu noihin kuukauden huippunostoihin.

Jos haluat lähettäjäpiirikirjeeni jatkossa sähköpostiisi, liity lähettäjäpiirini postituslistalle. Olet tervetullut! Tästä lisätietoja lähettäjäpiiristäni.

Hyvää juhannusta!

Hyvä blogini lukija, toivotan sinulle hyvää juhannusta ja Jumalan siunausta!

”Sentähden, rakkaat veljeni, olkaa lujat, järkähtämättömät, aina innokkaat Herran työssä, tietäen, että teidän vaivannäkönne ei ole turha Herrassa” (1. Kor. 15:58).


PS. Jos et ole vielä sähköpostilistalla, voit tilata Kuukauden blogin tästä:

Jos olet satunnainen kävijä etkä ole postituslistallani, voit tilata Kuukauden blogin tästä (Lopuksi klikkaa Subscribe=Tilaa blogi!).

Subscribe

* indicates required
Sähköpostiosoitteesi
Voit kirjoittaa nimesi tähän
Voit kirjoittaa nimesi tähän

Jätä kommentti