Toimintaan kansamme puolesta (missio2022)

Tänään aamupäivällä meillä oli ensi kuussa alkavan Se löytyi -mission tapaaminen maakunnallisten puheenjohtajien kanssa. Päällimmäiseksi tunteekseni jäi kiitollisuus. Ja ihmettely: Pienellä joukolla yritetään saada suuria aikaan eli tavoittaa koko kanssa evankeliumilla

Mutta tämä erityinen missio onnistuu, jos siihen saadaan paljon väkeä taakse eri tehtäviin kuten rukoilemaan, rahoittamaan ja rupattelemaan uskosta. Tehdään tästä meidän erilaisten kristittyjen yhteinen missio.

1. Rukous. Rukoile mission järjestelyjen, missiokokousten ja koteihin jaettavan missiokirjan hyvän vaikutuksen puolesta. Rukoile, että monet löytäisivät uskon pelastukseksi ja elämän voimavaraksi. Rukoile erityisesti nyt läheisillesi etsikkoaikaa!

2. Rahoitus. Koko Suomen kattava missio maksaa. Talouden perustana on kolme pilaria: seurakunnista tuleva, yrityslahjoitukset ja yksittäiset lahjoitukset. Voisitko antaa ylimääräisen lahjan tämän mission toteuttamiseksi? Tässäkin sinua tarvitaan!

3. Rupattelu. Missionäkyyvys on huipussaan 19.9.-16.10. Missiokirja tulee postilaatikoihin, monet kertomukset näkyvät julkisuudessa lehdissä, mainostauluilla ja telkkarissa. Radioissa on mainoksia. Tässä on nyt paikka jokaiselle Jeesuksen seuraajalle jutella missiosta ja siitä, mitä usko minulle merkitsee. Rukoile ja valmistaudu keskusteluihin, ja pyydä vaikka kaveri kahville kun missio näkyy ja kuuluu, ja kerro miksi tämä valtava juttu järjestetään.

Nukkuvan jättiläisen herääminen

Suomessa on paljon Jeesuksen seuraajia. Nyt tarvitaan sitä, että kristikansa eri seurakunnista, järjestöistä, ryhmistä ja erilaisista painotuksista nousee yhdessä näkymään: Meitä on paljon ja me haluamme kertoa, mikä meitä yhdistää. Kutsumme myös toisia mukaan suureen seikkailuun Jeesuksen ystävinä. 

Tänään nettikokouksessamme eräs pastori sanoi kesän kokemuksista: ”30 vuoden uskossa oloni aikana ei ole ollut näin avoin hengellinen tilanne kuin nyt.”

Olethan rintamassa mukana? 

Tehdään tästä yhteinen missiomme! Rukoile, rahoita, rupattele. Kutsu väkeä mission taakse ja levitä sanomaa vaikka jakamalla tätä eteenpäin.

JAA TÄMÄ TOISILLEKIN

FACEBOOK – TWITTER – LINKEDIN

Yksi kommentti artikkeliin ”Toimintaan kansamme puolesta (missio2022)”

  1. Lueskelin äsken pöydälläni jo jonkin aikaa lojunutta Kalevi Lehtisen Löytöretkellä -kirjaa v. 1999. Samalla mieleeni tuli Porissa aikanaan pidetty Missio. Vuosi lie ollut 1991. Minulla on ollut tallessa sellainen oranssi lappunen siitä Missiosta, jota silloin kävin kuuntelemassa. Puheista en mitään enää muista, mutta sen kyllä, että Kalevi Lehtisen julistus oli hyvin armollista, lohdullista, hoitavaa, rohkaisevaa – kuten se tuossa nyt lukemassani kirjassakin esiin tulee. Heikompikin uskaltaa tarttua Jeesuksen viitanliepeeseen, ei tarvitse pinnistellä, kun kaikki on jo maksettu. Jotain samaa toivon tulevalta kun Missiolta. Hyvä kun sellainen on tulossa. Siunausta sen parissa puurtaville!

    Vastaa

Jätä kommentti