Tuliko Jasser Arafat uskoon? (katso lyhyt suomenkielinen haastattelu)

PLO:n johtaja Jasser Arafat tuli uskoon ennen kuolemaansa. Näin joku sanoi. Asia piti siis googlettaa ja tarkistaa.

Internetissä on Arafatin kääntymisestä kristityksi monenlaisia mielipiteitä. Joku sanoo, että tuli uskoon. Toinen sanoo, että ei tullut.

Minä en tiedä, taivas tietää.

Selvää on, että Jumala kutsuu kaikkia ihmisiä, kaikista kansoista ja uskonnoista tekemään parannuksen ja uskomaan Jeesukseen Kristukseen pelastajanaan.

Tässä on yksi näkökulma Arafatin uskoontuloon. Martyyrien ääni -ohjelmassa Juhani Huotarin haastateltavana on Johan Candelin. Youtube -videolla kerrotaan, että Jasser (Yasser) Arafat otti Jeesuksen vastaan ennen kuolemaansa!

Mitä tapahtui PLO:n perustaja Jasser Arafatille ennen hänen kuolemaansa? Netissä on Arafatin uskoontullosta monenlaisia mielipiteitä.  Johan Candelin kertoo näin:

Abu Saada oli tarkka-ampuja Jasser Arafatin joukoissa. Abu Saada kohtasi elävän Jeesuksen ja aloitti oman hengellisen toimintansa Betlehemissä. Kuusi kuukautta ennen Arafatin kuolemaa hän meni tapaamaan Arafatia. Abu Saada sanoi Arafatille:

Tiedättekö te, herra puheenjohtaja, että kerran te seisotte kaikkitietävän Jumalan edessä. Mitä te silloin Jumalalle sanotte?

Jasser Arafat ryhtyi miettimään tätä. Abu Saada sanoi Arafatille, että Jeesus on täydellinen ja hän on kuollut teidänkin puolesta.

Arafat sanoi: Ei hän kuollut, hänet otettiin alas ristiltä elävänä.

Abu Saada sanoi: Kyllä hän kuoli ja sovitti maailman synnin ja teidänkin synnit.

Tämä pieni lause jäi jollain tavalla pyörimään Arafatin päässä ja sydämessä.

Kuusi kuukautta tämän jälkeen Arafat kuoli pariisilaisessa sairaalassa.

Eräs egyptiläinen pappi kävi Arafatin luona, muutama päivä Abu Saadan vierailun jälkeen. Pastori kertoi, että Arafat oli pyytänyt ja saanut synnit anteeksi Jeesuksen nimessä ja veressä.

Abu Saada kysyi egyptiläiseltä papilta, ymmärsikö Arafat mitä sanoi.

Pappi vastasi: Hän itki ja pyysi synnit anteeksi ja varmaan ymmärsi, mistä on kyse.

Yksikin lause, jonka Pyhä Henki antaa oikeaan aikaan ja oikeaan paikkaan on kuin pieni avain, joka avaa suuren ja raskaan lukon.

Mitä mieltä sinä olet tässä esitetyistä väitteistä?

Aivan selvää jokaisen ihmisen kohdalla on kuitenkin tämä:

Tiedättekö te, että kerran te seisotte kaikkitietävän Jumalan edessä. Mitä te silloin Jumalalle sanotte?

Yksi kommentti artikkeliin ”Tuliko Jasser Arafat uskoon? (katso lyhyt suomenkielinen haastattelu)”

  1. Olen ollut mukana Kokkolassa ulkomaalaistyössä. Islam uskontona on näin maallikoille aika vieras asia. Olen miettinyt sitä mitä ihmettä voin kertoa islamilaisille maahanmuuttajille selllaista, joka heihin vaikuttaisi arvovaltaisesti. Jasser Arafatib mahdollinen kääntymys kristityksi voisi olla yksi keino.

    Vastaa

Jätä kommentti