Uusiin askeliin

Jätän Kansanlähetyksen johtajan tehtävät tämän vuoden lopussa.

Päätös on ollut täysin omani. Ja se on ollut vaikea. Kansanlähetys on hengellinen kotini, jossa olen ollut kolmekymmentä vuotta työssä mukana. Näistä viimeiset 10 vuotta johtotehtävissä. Täällä on paljon ystäviä, työkavereita ja muistoja. Työpaikalla Ryttylässä on kauniit maalaismaisemat. Olen näköalapaikalla lähetystyöhön, ja palkkakin tulee ajallaan. Viimeksi mainittu ei tunnu enää itsestään selvältä kun siirtyy lähettäjäpiirin varaan. Aivan erityisesti tulen kaipaamaan työssä mukana olevia vapaaehtoisia ja ystäviä eri puolilla Suomea. Kaikkeen luopumiseen liittyy surutyö.

Siirryn töihin toiseen järjestöön, pieneen Mission Europeen, jonka Aulikki ja Markku Happonen sekä Eine ja Kalevi Lehtinen perustivat 29 vuotta sitten evankelioimistyön työkaluksi. Haluan palvella evankeliumin julistamisella myös Kansanlähetyksen työtä.

Syynä uuteen vaiheeseen on halu keskittyä Raamatun opettamiseen ja evankelistan tehtävän hoitamiseen! Koen vahvasti Jumalan kutsua tässä.

Iloa uuteen siirtymisestä tuo ajatus siitä, että voin jättää johtamisen haasteet toisille ja keskittyä evankeliumin tutkimiseen ja julistamiseen sekä toisten kristittyjen tukemiseen ja rohkaisemiseen. Johtotehtävissä olen nähnyt usean hengellistä työtä tekevän väsymistä ja monen kristityn kamppailua oman riittämättömyytensä kanssa. Haluan kulkea heidän rinnallaan.

Seurakuntatapahtumat ja missiot ovat olleet minulle käänteentekeviä hetkiä, ja uskon niiden merkitykseen ajassamme. Siksi tuen tällaisten järjestämistä uudessa työssäni. Haluan liittyä joukkoon, jossa yhdessä erilaisina kristittyinä pyrimme julkisuudessa antamaan yhteisen todistuksen Herrastamme ja uskostamme.

Tällaisissa tunnelmissa tänään 15.6.2020. Muistathan minuakin ja tulevaisuuttani rukouksessa. Mahdollisuuksia on paljon. Viisautta tarvitaan. Vielä puoli vuotta keskityn nykyisiin tehtäviini Kansanlähetyksessä.

Linkkejä

Kansanlähetys

Mission Europe

Yksi kommentti artikkeliin ”Uusiin askeliin”

Jätä kommentti