Voiko tämä olla totta?

Katselen mökin ikkunasta ulos. Hengitän syvään. Ihmettelen. Olen elossa. Sydän juoksuttaa verta, keuhkot nauttivat puhtaasta ilmasta, kroppa ja ajatus toimivat. Elämä on ihmeellistä.

Mutta miksi olen täällä ihmettelemässä? Miksi kykenen ihmettelemään?

En ole löytänyt suurempaa vastausta kuin sanan rakkaus.

Kulunut sana, siksi lyhyesti perustelen maailmankatsomuksestani lähtien. Toivottavasti jaksat olla mukana viisi kohtaa loppuun asti!

1. Uskon, että me kaikki olemme täällä rakkauden tähden.

Tarkoitan sitä, että korkein Jumala halusi sinun ja minun syntyvän tähän maailmaan, jotta voisi osoittaa meille rakkauttaan.

2. Suuri kaipuumme on rakastetuksi tuleminen ja rakastaminen.

Tämä on luonnollista, koska olemme luodut rakkautta varten. Kun yhteys Jumalan rakkauteen on katkenut, haemme epätoivoisesti rakkautta toisilta. Toisen rakkaus on mahtavaa, mutta se ei koskaan pysty täyttämään sisimmässämme olevaa kaipuuta Jumalan rakkauden ja hyväksynnän kokemiselle.

3. Rakkaudessaan Jumala tuli Jeesuksessa ihmiseksi.

Hän ristinkuolemallaan ja ylösnousemisellaan mahdollistaa meille Jumalan rakkauden löytämisen ja kokemisen. Jumala rakasti maailmaa niin paljon, että antoi oman poikansa, ettei yksikään, joka uskoo Jeesukseen, hukkuisi, vaan saisi ikuisen elämän.

4. Usko Jeesukseen liittää meidät rakastavaan Jumalaan ja Jumalan rakkauteen.

Mitä se usko on? Siihen liittyy ensinnäkin tieto siitä, mitä Jeesus on meidän puolestamme tehnyt. Toiseksi uskoon liittyy Jeesuksen vastaanottaminen, mikä on luottamusta häneen ja suostumista hänen seuraajakseen.

Minä olen monen uskoa kaipaavan kanssa rukoillut yksinkertaisen rukouksen:

”Jeesus, tässä minä nyt olen. Haluan uskoa sinuun. Kiitos, että tulit tähän maailmaan minun tähteni, kuolit syntieni sovitukseksi, nousit kuolleista ja astuit taivaaseen. Haluan, että sinä olet Herrani ja Vapahtajani. Avaan elämäni sinulle. Anna kaikki syntini anteeksi, ja auta minua luopumaan kaikesta väärästä elämässäni. Tee minusta seuraajasi tässä maailmassa ja anna minun olla kerran taivaassa kaikkien seuraajiesi kanssa. Aamen.”

Raamattu lupaa: Kaikille, jotka ottivat Jeesuksen vastaan, Jumala antaa heille oikeuden tulla Jumalan lapsiksi (Johanneksen evankeliumi 1:12). Tämä tapahtuu myös sinun kohdallasi!

5. Rakkaus laittaa meidät liikkeelle.

Jumala kutsuu seuraajiaan palvelemaan ja auttamaan. Myös hänestä kertominen toisille on rakkautta. Rakkauden lisääntymisen tähden kirjoitin tämänkin. Olen tämän rakkauden itse vastaanottanut, kokenut, uskoontullut ja haluan sydämestäni kertoa siitä sinullekin.

VALTAVA RAKKAUSKERTOMUS

Koko Raamatun valtava kertomus Jumalan valmistamasta ja toteuttamasta pelastuksesta Jeesuksessa Kristuksessa on suuri rakkauskertomus. Sen loppuhuipennus on vielä edessä.

Jumala kutsuu kaikkia ja kaikenlaisia mukaan rakkauden valtakuntaan, uskoon. Älä anna minkään estää sinua tulemasta, uskomasta ja seuraamasta Jeesusta Kristusta. Se on parasta, mitä tämä maailma voi tarjota.

Tässä Love Storyssä kerran suljetaan silmät, ja silloin juhlat alkaa. Paras on siis edessä. Tässä on kutsu sinulle: Tule mukaan!

TÄTÄ SAA JAKAA

FACEBOOK – TWITTER – LINKEDIN

Jätä kommentti