Kutsumuksen arkea

Tervehdys blogini lukija! Kulunut viikko on ollut töiden puolesta superviikko. Ei ihme, että olen aika väsy. Ja se tuntuu ihan hyvältä.

Tällä viikolla arkipäivät ja vähän yötkin kuluivat rakkaissa töissä. Nautin tästä kaikesta. Oli valtakunnallisen Se löytyi -mission valmisteluja, puhujamatkat ja palaverit Turkuun ja Lahteen (kerroin niissäkin Se löytyi -missiosta), kesäkuun kirkkopäivän valmistelut Tallinnan Mustamäellä, Kansanlähetysopistolla luentopäivä laista ja evankeliumista, puheiden valmisteluja, soittoja, sähköposteja, johtamani Mission Europen hallintotyöt.

Se löytyi -mediamissio syksyllä 2022

Yksittäisistä haasteista eniten työllistää ja ilahduttaa syksyllä tuleva mainitsemani valtakunnallinen Se löytyi -missio. Kuukauden aikana julkisuudessa pidetään esillä evankeliumia ja kertomisia sen voimasta. Missiossa on mukana kymmeniä järjestöjä ja tällä hetkellä hieman alle 300 seurakuntaa. Olen yhteistyötahoista koostuvan missiotoimikunnan puheenjohtaja, ja olen pitänyt viime aikoina missiota esillä radiokanavilla ja seurakuntavierailuilla. Odotan tätä innolla! Toivon ja rukoilen, että moni tulee uskoon ja löytää tiensä seurakuntaan.

Nautintoa ja väsymystä

Samalla kun huomaan nauttivani työstä ja tekemisestä sekä ihmisten kohtaamisesta valtavasti, huomaan myös väsymyksen.

Ja se on nyt myös kiva tunne. Siksi, että nyt levähdän kotona liikahtamatta mihinkään. Ja yritän aina välillä muistella Aki Hintsan hyvinvointimallia, jossa muun muassa fyysisellä rasituksella ja levolla on tärkeä tehtävä. Hintsan malli koostuu näistä: Yleinen terveys, fyysinen aktiivisuus, palautuminen (uni), biomekaniikka, ravinto ja henkinen energia.

Kiitos ystävät!

Maanantain ystäväpäivänä muistelin monia teitä ystäviäni. Kiitos, että olette siellä.

Viikon matkoilla kiitin Jumalaa lähettäjistäni, jotka mahdollistavat työni. Tässä ”uudessa” työssäni Mission Europessa on juuri se mieletön ilo (joidenkin ulkopuolisten mielestä kauhea rasite), että on rukoilijoita ja lahjoittajia, jotka mahdollistavat minulle tämän työn. Jos heitä ei ole, työ loppuu, auto ei käynnisty, ja joudun etsimään jonkun uuden homman.

Tälläkin viikolla olen rukoillut lisää lähettäjiä, jotta voisin olla jatkossakin täysillä mukana. Kokopäivätoimisesti. (Jos kiinnostaa, katso tästä.)

Kutsumuksena kutsuminen

Koen, että Jumala on johdattanut minut juuri oikeaan paikkaan, sopivaan tehtävään, jossa voi toteuttaa nuoruutensa näkyä kovalla kokemuksella. Kun joutuu tiukkoihin paikkoihin työn ja kutsumuksen ydin kirkastuu:

Haluan elää ja toimia niin, että moni pelastuu ikuiseen elämään. Tahdon kertoa Jeesuksesta siten, että mahdollisimman moni tutustuisi häneen ja lähtisi hänen seuraansa.

Sieltä avautuu huimat näköalat tähän ja tulevaan elämään!


JAA TÄMÄ TOISILLEKIN

FACEBOOK – TWITTER – LINKEDIN

Jätä kommentti