Lahjoitustiedot (nettilomake, pankkitiedot, MobilePay)

Mission Europen työ perustuu vapaaehtoisiin lahjoituksiin ja erityisesti työntekijöiden lähettäjäpiirien varaan.

Myös minun työni järjestön toiminnanjohtajana ja evankelistana.

Tällä hetkellä olen töissä osa-toimisesti, sillä kannatuksessa on vielä vajausta.

Olet tervetullut kannattamaan joko yksittäisellä lahjalla tai kuukausittaisella lahjalla. Kuukausisopimukset voit tehdä omassa verkkopankissasi.

Lahjoita netissä

Voit lahjoittaa Mission Europen/Mission tuen työlle vaikka heti verkkopankkisi välityksellä. Tämä lomake vie sinut verkkopankkiisi, joten tarvitset pankkitunnuksesi lahjoitukseen. Lahjasi tuloutetaan Mission Europelle Paytrailin kautta.Anna kertalahjoitus tai tee kuukausilahjoitussopimus verkkopankissasi

Jos haluat tehdä lahjoituksen itse nettipankissasi, tässä on tiedot lahjoituksen tekemiseen:

  • Tili: FI19 8000 1400 5633 43
  • Saaja: Mission Europe Finland ry
  • Mikan viite: 8015

Uusi: Lahjoita MobilePayn kautta


Kiitos lahjastasi!


Rahankeräysluvan tiedot Saaja: Mission Europe Finland ry. Rahankeräyslupa RA/2023/474 / 14.4.2023 alkaen toistaiseksi. Varat käytetään: Julistustapahtumiin, Raamatunopetusluentoihin ja -luentosarjoihin sekä missiotoimintaan, joka koostuu seurakuntalaisten koulutuksesta, julistuksesta, kirjallisuuden jakamisesta ja diakoniatoiminnasta. KristusPäivä -prosessiin Euroopassa, Venäjällä ja kotimaassa sekä ajankohtaisten toimintamallien kehittelyyn. Johtamisvalmennukseen hengellisen työn tekijöille, kansainväliseen vuorovaikutukseen ja sitä koskevaan valmennukseen. Opiskelija- ja nuoriso-työhön eri maissa, kansainvälisiin opiskelija- ja nuorisotapahtumiin. Kansainväliseen verkostoitumiseen, yhteistyöhön ja projekteihin valmentaviin konferensseihin. Tiedotus- ja julkaisutoimintaan. Radion, TV:n ja internetin välityksellä tapahtuva opetustoimintaan. Kerätyillä varoilla katetaan edellä kerrottujen toimintojen aiheuttamia toiminta- ja matkakuluja, henkilöstökuluja sekä tapahtumien ja konferenssien järjestelyihin liittyviä kustannuksia siltä osin kuin kustannukset aiheutuvat yksinomaan yleishyödyllisestä toiminnasta.